vineri, 28 ianuarie 2011

Cum să te îmbraci pentru alergare


Când facem sport, stilul contează mai puțin. Dar contează cât de bine ne alegem echipamentul pentru a ne face să ne simțim cât mai confortabil în el și pentru obținerea de performanțe maxime.
Primul lucru care contează: adidașii/tenișii. În timpul alergării, picioarele se freacă constant de aceștia, deci ai nevoie de ceva adecvat pentru activitățile sportive.
Ideal ar fi să porți teniși. Sunt mai comozi și, în general, au o aderență mai bună decât adidașii (majoritatea adidașilor din magazine fiind din gama streetwear, nu sportswear).
Dacă vrei și îți permiți, te poți duce într-un magazin de articole sportive pentru a găsi ceva pe măsură. Dacă nu, o pereche de teniși îți va fi suficientă.
Echipamentul, când vine vorba de alergări este extrem de simplu. În perioadele călduroase ale anului nu ai nevoie decât de un tricou și niște pantaloni scurți. Alege haine din bumbac pentru că acesta permite pielii să respire. Bineînțeles, există echipamente profesioniste însă nu vom vorbi de ele în acest articol.
Pantalonii scurți nu ar trebui să depășească prea mult genunchiul pentru a nu te jena în timpul alergării.
Dacă te expui mult la soare când alergi, protejează-te. Folosește o cremă solară în zonele în care e necesar. Crema solară nu se folosește doar la plajă ci oricând e nevoie!
Cum mă îmbrac pentru sezonul rece?
Dacă ești genul care se ține de treabă când vine vorba de alergări, cu siguranță că te gândești la sezonul rece. Deci, cum ne protejăm de frig?
Iarna trebuie să ții cont de două lucruri.
E frig deci trebuie să te îmbraci gros. Totuși, ține cont că vei transpira foarte tare așa, deci e bine să poți da jos o parte din haine când ajungi pe pistă. Când termini trebuie să te îmbraci imediat la loc.
Șosetele: folosește șosete groase de lână.
Încălțămintea: Experimentează cu tenișii pe care îți porți în timpul verii și niște șosete mai groase. Dacă simți că îți strânge piciorul, încearcă niște adidași speciali pentru alergare.
Ideal ar fi ca, înainte să te expui la frig, să folosești cremă hidratantă pe zonele care vor fi expuse temeraturilor reci (față, gât).
Nu uita să porți o căciulă. Mare parte din căldura generată de corp se pierde prin cap.
Dacă este extrem de frig, e momentul să achiziționezi niște mănuși.
Se poate asorta echipamentul de alergare?
Bineînțeles. Combinațiile de culori sunt multe, însă nu trebuie să te asortezi prea tare. Albul, în combinație cu orice altceva, inclusiv negru, merge bine când vine vorba de echipament sportiv. Două culori sunt de ajuns.
Dacă vrei să afli mai multe despre
  • toate tipurile de pantofi și cum să le asortezi ținutelor,
  • sfaturi despre cum să ai grijă de pielea feței folosind creme hidratante precum și multe alte produse, tehnici și sfaturi – toate pentru bărbați

Cum se spală blugii

Blugii sunt scumpi. Până și cele mai ieftine perechi costă 60-70 de lei minim. Iar dacă vrem ceva de firmă trebuie să scoatem din buzunar în medie 130 de lei. O grămadă de bani.
Unul din motivele pentru care aruncăm blugii este acela că se decolorează. Îi purtăm de câteva ori, apoi îi aruncăm în mașina de spălat.
Îți voi da niște ponturi pentru a păstra culoarea blugilor tăi. Ideea de bază este să îi speli cât mai rar posibil – nu trebuie o dată la câteva săptămâni cum spun unii.
  • Dacă ai fost prin cluburi și ți-a intrat fum de țigară în ei, îi poți scoate puțin la aer, evitând astfel mașina de spălat.
  • Dacă ți i-ai pătat, încearcă îndepărtarea petei cât mai repede, preferabil înainte ca aceasta să se usuce.
  • Spală-i de mână în apă cât mai rece. Nu durează mult pentru că, în majoritatea cazurilor, nu vrei decât să scoți mirosul din ei. Dacă ai o pată de scos, insistă cu spălarea cât mai puțin în afara zonei petei. Evident, acest lucru depinde și de ce fel de pată e.
Dacă nu îți surâde ideea să stai aplecat minute în șir peste cadă, du-i la o curățătorie chimică. Te costă dar economisești timp și scapi de efort.
Ce pot face dacă totuși mă decid să îi spăl la mașină?
  • Când vine vorba de spălat, îți recomand să-i întorci pe dos înainte să-i pui în mașina de spălat. Astfel vei proteja exteriorul și, automat, culoarea.
  • Să vorbim despre prima spălare. E recomandat ca, în acest caz, să îi speli SINGURI în mașină. Astfel vei evita colorarea altor haine din cauza blugilor. La a doua spălare e ok să îi combini cu alte haine.
  • Setează mașina să folosească apă rece sau puțin călduță. Apa rece va ajuta în păstrarea culorii.
  • Folosește detergent care ajută în menținerea culorii. De obicei, detergenții pentru rufe colorate specifică faptul că le protejează de decolorare.

Cinci culori potrivite pentru costume

Orice bărbat trebuie să aibă în garderoba sa cel puțin un costum. Deoarece în 99% din timp ne îmbrăcăm casual, preferăm să trecem cu vederea ținutele formale. Ajungem astfel să dăm bani grei pe costume care nu ni se potrivesc, din lipsă de informare.
Dacă nu vrei să faci colecție de costume și vrei o culoare care să meargă bine la ocazii, îți voi da câteva idei de culori pe care să mergi.
E IMPORTANT să ții minte că culoarea trebuie să meargă bine și cu complexitatea pielii tale. 



1.Gri. Dacă ești la primul costum, acesta ar fi opțiunea numărul unu. E considerat un pilon de bază în stilul masculin și, cu siguranță, nu va fi considerat demodat vreodată






2.Albastru închis. Așa numita culoare navy în limba engleză, are avantajul că e mai veselă decpt gri-ul. Un alt bonus este că, dacă o porți la o nuntă, spre lăsarea serii va arăta extraordinar.
3.Gri charcoal. E un gri mai închis, culoarea cărbunelui. Merge la orice ocazie. Dacă ți se pare că gri-ul e prea demodat sau că te îmbătrânește, aceasta este opținea pentru tine.




4.Maro închis. Am așa ceva și sunt mulțumit de el. Dacă mergi undeva și ți-e teamă ca nu cumva să te pierzi în mulțimea de costume negre, albastre sau gri, ți-l recomand. Îl recomand celor care vor să iasă din tipar într-un mod foarte subtil.
5.Negru. L-am lăsat la urmă deoarece sunt unele ocazii, cum ar fi nunțile, la care nu se prea potrivește. Totuși, negrul arată întotdeauna eleganță și nu se va demoda niciodată.
Recomandare
Culoarea pe care o vei alege depinde de “la al câtâlea costum ești”. Dacă vrei să îți achiziționezi primul costum, îți recomand una din cele cinci culori discutate mai sus. Dacă ești la al doilea, poți alege tot una din cele cinci sau poți opta pentru una care să te scoată mai mult în evidență, cum ar fi: alb, bej sau verde.
Aveți deja unul sau mai multe costume?? Ce culori aveți?
Când le-ați cumpărat, v-a ajutat doar vânzătoarea sau v-ați documentat înainte să mergeți la cumpărături?

De ce Fii cu stil?

Fii cu stil! a apărut pentru că era nevoie. Bărbatul din ziua de azi, pentru a fi sigur de succesul său pe orice plan, fie el emoțional sau material, are nevoie de dezvoltare personală continuă. Trebuie să pornească într-o călătorie care ține o viață. Pentru că nu există o finalitate în a te realiza în viață, nu există stilul perfect, defapt… nimeni și nimic nu e perfect.



Totul a pornit de la o idee. De la o idee, și din dorința de a crea ceva frumos, ceva care să dureze.  Internetul e plin de informație nefolositoare, informație scrisă în grabă din simplu motiv de a face un ban rapid.
Însă, să creezi ceva de durată, un punct de referință pentru generațiile care acum sunt încă pe băncile școlii, nu e lucru ușor. Trebuie, neapărat, pasiune. Trebuie, neapărat, muncă. Și trebuie, neapărat, stil.
Dacă aș vrea ca tu să rămâi cu ceva din site-ul meu, cel mai important lucru legat de stil pe care vreau să-l reții este: TESTEAZĂ. Testează ținute, testează culori, testează stiluri diferite. Doar așa poți ajunge acolo unde vrei.
Tot ceea ce încerc să facem prin munca pe care o depun scriind aceste materiale este să îți fac viața mai ușoară. Încerc să împărtășesc din experiența mea si a oamenilor cu care am stat de vorbă pentru ca TU să ajungi CU VITEZA LUMINII la rezultatele pe care le vrei în materie de imagine personală.
Consultanții de imagine taxează sute de dolari pe oră o ședință unu-la-unu. Pe lângă asta, îți impun o durată minimă a ședinței. Eu îți pun cunoștințele mele în fața pe mult mai puțin, de cele mai multe ori pe gratis.
Să stabilim ceva foarte clar: Fii cu stil! nu e pentru toată lumea. Fii cu stil! nu e un set de reguli stricte pe care trebuie să le urmăm toți, e exact la polul opus. Te învață să ieși în evidență, să te îmbraci altfel decât restul lumii.
Mulți dintre voi ați pornit deja într-o călătorie spre a găsi femeia sau femeile pe care vi le doriți. Eu îții dau o mână DECISIVĂ de ajutor pentru că, felul cum ai grijă de tine, te ajută din momentul 0. Înainte să scoți ceva pe gură, persoana din fața ta ți-a analizat aspectul fizic.
Un lucru pe care vreau să îl fac foarte clar este acela că, dacă nu ești interesat de imaginea ta personală, e cel mai bine pentru tine să închizi imediat acest site. Motivul? Nu vei înțelege absolut nimic din ceea ce scriu în articole sau în cărți. Sistemul tău de valori, ceea ce crezi că e important în viață nu e pe aceeași lungime de undă cu mentalitatea mea. Dar sunt oameni care înțeleg exact de ce stilul e important. Pentru ei scriem – nu avem pretenția că am găsit pilula magică pentru a avea tot ce vrei de la viață, doar că stilul e un STEROID pentru tine dacă vrei să ai succes.
Pentru orice fel de întrebări mă poți contacta la american_dream66@yahoo.com  Sunt sigur că te pot ajuta cu un sfat sau o părere.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...